ULTRASII din GALERIILE de FOTBAL se ALATURA PROTESTULUI din 20 ianuarie!

ULTRASII din GALERIILE de FOTBAL se ALATURA PROTESTULUI din 20 ianuarie!

Pe retelele de socializare s-a creat un nou eveniment de protest, pe langa zecile de evenimente deja create, ce presupun sosirea a mii de oameni din toata tara la un alt protest mare, ce va incepe din Piata Universitatii, si va avea ca punct final Palatul Parlamentului! De aceasta data, ultrasii galeriilor de fotbal sunt cei ce isi anunta prezenta la protestul din 20 ianuarie, in ciuda faptului ca acestia nu sunt acceptati de ceilalti manifestanti.

Se face apel ca galeriile din toata tara sa fie unite intr-un scop, iar, pana la acest moment, deja membrii din galeriile de fotbal a echipelor Steaua Bucuresti, Rapid Bucuresti, Dinamo Bucuresti, Politehnica Timisoara, FC Universitatea Craiova 1948 (Peluza SUD ’97) si-au anuntat prezenta la acest eveniment de protest.

Acest eveniment este putin diferit de cele deja create, deoarece, conform informatiilor, ultrasii isi vor da intalnire in jurul orei 15:00 la Gara de Nord, urmand ca la ora 16:00 sa plece spre Piata Victoriei, si probabil de acolo, mai departe spre Piata Universitatii, unde va incepe protestul.

Chiar daca evenimentul este creat de doar cateva ore, acesta are deja in jur de 80 participanti si peste 350 de persoane sunt interesate de acest eveniment, insa, daca ne gandim la ultimele protest unde au fost prezenti ultrasii (protestele din 2012), unde au fost cateva sute prezenti, e de asteptat ca si la acest protest sa participe multi ultrasi sau suporteri ai echpelor de fotbal din Bucuresti si din intreaga tara. La evenimentul propriu-zis de protest, deja si-au anuntat prezenta aproximativ 7.000 de persoane, alte aproximativ 30.000 interesate, in timp ce alte cateva mii de oameni din Timisoara, Cluj, Craiova, Constanta au anuntat ca vor veni in Capitala in ziua de 20 ianuarie.

News Reporter