Minunea creata de un tata pentru fiica sa

Amintiti-va, cum fiind copil, fiecare dintre voi visa la o casa numai a sa, dar si mai mult la o casa de vis intr-un copac (Treehouse)!

Un utilizator cu numele de porecla in retelele de socializare Radamshome si caruia dupa merit i se poate atribui titlul de „Tata al Anului”, a facut pentru fiica sa o casa de poveste direct in camera ei. „Fiica mea a visat un copac de basm pentru a sta si citi confortabil cartea preferata” – zice tatal.

Amintiti-va, cum fiind copil, fiecare dintre voi visa la o casa numai a sa, dar si mai mult la o casa de vis intr-un copac (Treehouse)!

In parte tatal, un artist in industria jocurilor video nu era pregatit pentru o astfel de sarcina plina de dificultati.

Reparatia a durat timp de 18 luni, pentru toata lucrarea a petrecut 350 de ore de munca, a muncit timp de 18 luni si a cheltuit 4250 de dolari pentru a crea o camera fabuloasa pentru fiica sa.

Tata a trebuit sa ia cursuri de sudori pentru a face un cadru fiabil. El a inceput cu un desen schita si macheta de productie.

Cadrul a fost acoperit cu o plasa speciala, la care a lucrat aproximativ 50 de ore. Apoi trunchiul de copac a fost acoperit cu un amestec special de ciment, iar ramurile cu papier-mache. Lucrarea a mai durat inca 225 de ore. Talentatul tata are si abilitati artistice bune, a pictat copacul magistral din lemn. Ramurile au fost decorat cu ghirlande asemanatoare unor stele si cu alte decoratiuni simpatice.

Apropo, structura arborelui poate rezista la greutatea a trei adulti. Acum tatalui ii este frica de un singur lucru – ca fiica sa cand va devini adolescenta, isi va pierde atractia pentru acest copac fabulos …

Vizualizati si ALBUMUL cu fotografii pentru a vedea aceasta minunatie!

News Reporter
Scriu despre Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *