Epopeea barbatului cu doua surori in pat

Nu stiu daca Andra stie ce face sotul ei Catalin Maruta la Pro TV, dar am cam obosit sa vad cat de fraieri ne considera showman-ul de la Pro Tv ca sa ne arate un om cu barba care nu face nimic deosebit, ca multi alti romani si nu doar, caci din astia gasesti in fiecare tara, ca sa demonstreze ce? Ca uite domnule, George Chirila are doua surori in patul sau. Asa si? In afara de faptul ca este imoral, nu este crestineste si nici nu e motiv de lauda, ce mai este de demonstrat? Ca are 14 copii? Asa si ce, domana Bamboi are 13, deci se poate si intr-un cuplu normal, nu este nevoie de doua surori pentru asta.

Epopeea barbatului cu doua surori in pat

Am asistat la cateva emisiuni la Pro TV care vad ca merg inainte, ma si intreb cand mai muncesc soti Chirila, caci este evident ca Maruta le-a rezervat camere la hotel – chiar poate ne spune daca a rezervat trei sau doua? Cui ii foloeseste aceasta dicutie incoerenta? Ce inveti din experienta lor de viata? Sa faci dus cu apa rece? Sau sa-ti pui copii pe post de sclavi la vaci si oi? Mi se pare atat de evident ca emisiunea nu are alt scop decat de a face audienta la Pro TV, incat ma gandesc daca nu asta vrea si Maruta, sa-si mai ia o sotie si nu stie cum sa faca!

George Chirila a fugit de acasa si se crede profet! Asa si ce-i cu asta? La spitalul noua sunt zeci de pensionari ca el car ese cred Mihai Viteazul sau Stefan cel Mare – banuiesc ca ati vazut ca se crede un fel de copie contemporana a domnitorului roman. Ei le propum sa mearga la Balaceanca si sa-si ia de acolo protagonisti, sunt sigur ca emisiunea ar fi mai interesanta, iar de data asta nu am avea si altfel de discutii despre religie sau moralitate.

Este George Chirila lipsit de moralitate? DA, caci cel putin pana azi aceasta este definitia data moralitatii, adica exact ceea ce-i lipseste moldoveanului!

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *