Cristian Popescu zis Piedone si incendiul

Nu prea am vrut sa scriu despre incidentul din Bucuresti de la Clubul Colectiv, nu pentru c anu am o opinie sau pentru ca nu am cde zice, dar suntem totusi in doliu, un eveniment tragic a avuit loc si vor fi destui trasi la raspundere. Mai putin afectat pare a fi domnul primar Cristian Popescu zis Piedone, car ea scapat basma curata si in scandalul legat de permisul de conducere, daca mai tineti minte. Primarul este nascut in Bucuresti, deci ce sa caute in Arges sa-si ia permisul? Evident raspunsul, nu insistam.

Cristian Popescu Piedone si incendiul de la Clubul Colectiv

Am ramas masca cand am vazut reactia primarului Cristian Popescu zis Piedone vis-a-vis de responsabilitatea primariei in primul rand, explicand ca un club este proprietate privata si nu poti merge in inspectie. Eu cred altceva, ca nu stie legea si ca e vorba de spagi si ilegalitati. Oricat ar fi el de gras, toto ar trebui anchetat putin, s anu ne mai ia de fraieri, evident ca Primaria trebia sa dea aviz de functionare doar daca erau indeplinite toate cerintele legale. Iar la chestia cu protectia anti-incendiu era zero clubul, deci?

Toata tara este in doliu, doar pe Cristian Popescu zis Piedone il doare-n cot. Poate ca cineva ar trebui sa se gandeasca sa-i faca o vizita la primarie si sa-i cerceteze putin activitatea de avizare a barurilor si cluburilor, asa o sa invete si el ca in afara de filmari interesante La Maruta, mai are si alte atributii, nu-i asa?

News Reporter
Salut! Ma ocup de redactarea articolelor pe site-ul WebPress.Info si evident ca mai scriu si pe alte site-uri, cum ar fi DigitalPress.Info. Daca vrei sa ma sustii o poti face devenind PATRON!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *