Brandul arab Ashi Studio

Designerul arab nu poate fi imitat in crearea de rochii de seara elegante! Brand-lui Ashi Studio a fost infiintat in anul 2008, in Arabia Saudita. Acest studio produce haine de sezon, rochii PRÊT-À-PORTER, rochii de nunta si creatii haute couture, cu care designerul a devenit faimos in intreaga lume. In primul rand, hainele de la Ashi Studio – sunt un joc complex cu tesaturi si texturi, piese originale, idei noi, croiala sofisticata si tesaturi bogate.

Brandul arab Ashi Studio, colectia CAFTAN 2016

Recunostem ca nu am mai publicat nimic despre acest designer si colectiile sale de lux. Dar cu siguranta vom reveni cu alte informatii si Galerii de imagini si din anii precedenti ale acestu artist din lumea modei. Linii arhitecturale, siluete rafinate, broderie extraordinare… Clasica de la haute couture de neegalat (epoca de aur  a anilor 1930-50 ai secolului XX), precum si estetica din Orientul Mijlociu.

In acest moment ne vom bucura de luxul unei noi colectii de croaziera – colectia CAFTAN – 2016. Se pare, ca de aceasta data in prim-plan este pus estul: nisip alb, soarele orbitor si cerul albastru, corturile in mijlocul oazelor, misterul si pasiunea Estului.  Admirati si bucurati-va aici, vizualizand GALERIA cu superbele creatii!

Va asteptam cu drag comentariile si paote sigestiile despre subiectele care v-ar fi placut sa scriem.

News Reporter
Scriu despre Fashion