3 cauze principale pentru esecurile din viata

In ziua de astazi, multi vor sa stie cum sa reuseasca in viata, dar nu toti cauta sa inteleaga cauzele esecului in viata. Vom incerca sa umplem acest gol si sa va aratam trei cauze principale. Dupa ce cititi acest articol, incercati sa raspundeti la cele trei intrebari care stau la baza succesului si esecului.

Ati incercat vreodata sa identificati cauzele globale, de baza ale esecului in viata? In ziua de astazi majoritatea oamenilor sunt concentrati pe gasirea strategiilor de succes si repetarea (copierea) acestora. Cu toate acestea, practica arata ca nu tot ceea ce a functionat pentru unii lucreaza si pentru altii.

Este important sa intelegeti cauzele esecurilor din viata pentru a putea exclude repetarea lor pe viitor, pentru a va trai propria viata, si nu una straina, pentru a fi o persoana fericita si de succes.

Vrem sa evidentiem 3 astfel de cauze, la baza carora stau raspunsurile corecte (pentru dvs. personal) la urmatoarele intrebari:

„De ce sa sa fac ceva?”
„Ce trebuie facut?”
„Cum se face asta?”
„De ce o faci?”
Prima si fundamentala cauza a esecului in viata oricarei persoane este o definitie incorecta a obiectivelor. Prin urmare, ar trebui sa raspundeti corect la intrebarea „De ce faceti asta?”. Stabilirea obiectivelor a fost obiectul a numeroase publicatii, carti si instruiri si, prin urmare, nu vom aborda acest subiect.

Pur si simplu concentram atentia asupra faptului ca definitia incorecta a obiectivelor personale va duce la faptul ca puteti merge pe o cale gresita toata viata, sa traiti alta viata – acesta este intr-adevar un mare esec pentru toata lumea.

Foarte des, obiectivele sunt impuse tie de societate, de afaceri si de publicitate (prin intermediul marketing-ilor insidioase), de oamenii apropiati tie, de sefi, de mentalitatea ta. In acest caz, chiar si cu un succes aparent, va veni ziua in care va veti da seama ca nu va bucurati de realizari, ca traiti o viata a altora, ca nu sunteti fericit, ca vreti altceva.

Cum sa evitam asta?
Atunci cand va ganditi la destinul vostru, distrage-ti atentia de la exterior, ascultati vocea interioara si ganditi-va ce va emotioneaza? Nu doar va place, nu doar, provoaca emotii pozitive, dar va emotioneaza. La ce afaceri v-ati dedica cu pasiune? Raspundeti la aceasta intrebare sincer.

„Ce sa faci?”
Daca totul este in regula cu stabilirea obiectivelor, atunci urmatorul motiv posibil pentru esecurile din viata este raspunsul incorect la intrebarea „Ce sa faci?” Adica este strategia gresita pentru a va atinge obiectivele.

Se intampla ca o persoana si-a stabilit o sarcina si incepe sa se indrepte spre ea pe singurul drum adevarat, in opinia sa. Daca sunteti sigur 100% ca aceste actiuni sunt singura optiune, atunci in caz de esec poate aparea o mare problema – va va fi dificil sa va recuperati de la infrangere si sa continuati calea catre obiectivul dvs.

Prin urmare, ar trebui sa fie foarte important sa intelegeti ca exista multe actiuni care va pot duce la succes.

Nu a functionat o data: ati analizat rezultatul, ati schimbat strategia si ati inceput rapid sa o implementati. Si chiar daca nu a adus rezultatele dorite – incepeti din nou. Nu va fie teama sa va schimbati strategia!

„Cum sa faci?
O alta cauza globala a esecului in viata este o intelegere gresita a „Cum se face?” Sa presupunem ca aveti un obiectiv, ati determinat pentru dvs. ceea ce trebuie sa faceti, dar nu stiti cum sa realizati aceste acțtuni.

O mare greseala este extrema, cum ar fi scrierea indatoririlor (actiuni concrete) de la inceput pana la sfarsit. Uneori, succesul poate fi omorat printr-o planificare indelungata fara actiune.

Incepeti sa faceti, daca nu merge, apelati la surse de incredere pentru raspunsuri, schimbati-va tactica. Asigurati-va ca va inregistrati rezultatele si incercati sa le imbunatatiti cu ajutorul noilor tactici. Analizati intotdeauna totalurile.

Daca ati hotarat clar ce aveti nevoie, ati elaborat strategia de realizare si ati inceput imediat sa luati masuri pentru a o implementa, atunci in acest caz veti minimiza motivele esecurilor din viata pe care le-am analizat astazi.

News Reporter
Scriu despre Fashion, ma gasiti isi pe www.Broderii.info sau pe pagina de FaceBook Kit Goblen.